fredag 1 april 2016

Första posten och Criterionprojektet

Jag kommer skriva om alla filmer jag ser. Det kommer vara strukturerat, initierat, och, eh baserat på när jag har lite tid. Framför mig nu har jag främst Criterionprojektet, där jag ska se allt som släppts och fått ett spine-nummer, för de har ju ibland släppt saker i specialserier och de hoppar jag över. Criterion har ju snart släppt 1000 filmer så det är lite att biat i - men det är det som är poängen- Bra eller dåligt, obskyrt eller brett, allt ska in!

När jag började fanns det 822 titlar som jag räknade med att  nå på sex år, vilket nog var lite övermäktigt. Men lusten och upptäckarglädjen är ju viktigare än tempot n'est pas?

Hur ska jag ha råd med detta?
  • köper lite
  • lånar lite
  • Filmstruck har de flesta filmerna för streaming, rekomenderas starkt!
Ordningen ska nog vara enligt Spine-numret på ryggen även om jag nog gör vissa avsteg. Here we go...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar